![]() |
Witamy na naszym forum! - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Witamy na naszym forum! (/showthread.php?tid=1) |
Re: Witamy na naszym forum! - Joanna Misztela - 02-27-2009 Chcialam sie przywitac i podziekowac jednoczesnie za stworzenie tego forum. Jestem ze Szczecina i mam od miesiaca mlodego ogierka o wdziecznym imieniu Lexus. Praca z koniem na porozumieniu obu stron wziela sie troszke z zawodu poniewaz sama zajmuje sie szkoleniem psow metodami pozytywnymi i troszke przez to ze Lexus ma wade zgryzu przez co wedzidlo odpada. nie ukrywam ze ciesze sie ze metal nie bedzie stanowil bariery pomiedzy nami. Narazie w kwestii praktyki dotyczacej koni niewiele moge powiedziec, oboje bedziemy sie uczyc i mam nadzieje ze wiele ciekawych informacji znajde na forum. Wiele rzeczy wykonuje troche na logike jak z psem bo praca ze zwierzetami ogolnie polega na zaufaniu ale wole bledow nie popelnic stad melduje sie na stanowisku:-) Pozdrawiamy wszystkich. Asia Lexus i psie stadko:-) Re: Witamy na naszym forum! - branka - 02-27-2009 Cześć wszystkim ![]() Asiek - możesz wkleić zdjęcie Lexusa? Bo znałam jednego młodego ogierka o takim imieniu i jestem ciekawa czy to może nie ten sam? Choć pewnie mało prawdopodobne ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Joanna Misztela - 02-27-2009 o to Lex. 1, 5 roczku( fot. Iza) ![]() ![]() Re: Witamy na naszym forum! - branka - 02-28-2009 Znałam zatem innego. Ładny chłopak ![]() Na forum sporo jest ciekawych wątków(tak myslę), więc na pewno coś dla siebie znajdziesz ![]() ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 02-28-2009 m.n. Witam Wszystkich.Mam na imię Małgorzata.Miło jest czytać tak fachowe forum.Dziękuję za film. Witamy i dziękujemy ![]() Asiek Praca z koniem na porozumieniu obu stron wziela sie troszke z zawodu poniewaz sama zajmuje sie szkoleniem psow metodami pozytywnymi (...) Klikerek może? To mamy nawet specjalny wątek, chociaż ostatnio trochę zdechł (wszyscy klikają, nikt nie pisze ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Joanna Misztela - 02-28-2009 Ania Guzowska Znałam zatem innego. Ładny chłopak Maly stoi w Pilchowie - ma tam kumpla w swoim wieku z ktorym lazi na padoki takze nie jest sam. a pewnie z czasem zacznie wychodzic tez z innymi walaszkami bo puki jest ogierkiem wole nie ryzykowac z klaczkami:-) no maly stawia caly czas wyzwania- ale sie nie daję narazie. fajnie reaguje na pozytywne metody . mam nadzieje ze do czasu jak nie bedziemy obydwoje miec trenera "naturalnego" a to sie stanie w przyszlym tygodniu nie dam rady nic popsuc :twisted: ![]() watki czytam , czytam i co rusz sie cos nowego dowiaduje. az mnie glowa boli jak malo wiem o wychowaniu wlasnego konia. najczesciej mialam pod reka juz ulozonego a tu czysta kartka :wink: Re: Witamy na naszym forum! - Julia z Orla - 02-28-2009 O, jesteś Asia ![]() Bardzo fajnie, że tu jesteś (nie zaglądaj na szafę, bo jeszcze nic tam nie ma ![]() Ja Lexusa z uszkami postawionymi jeszcze nie widziałam, więc te zdjęcia to chyba fotomontaż ![]() ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Joanna Misztela - 02-28-2009 arabiatta O, jesteś Asiahej. no a dzis akurat zagladalam ![]() Re: Witamy na naszym forum! - branka - 02-28-2009 W takim razie domagamy sie szczegółowego opisu konika na forum ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Magdalena Macios - 03-10-2009 jako nowa osoba na Forum witam wszystkich serdecznie ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Arcturus - 03-10-2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem posiadaczką trzech koni , w tym dwóch klaczy małopolskich i jednego wałaszka hucuło-kuca . Interesują mnie wszelkie metody nawiazywania blizszych relacji z końmi, poniewaz sama codziennie odkrywam cos nowego w moich zwierzetach . To naprawed wielce pouczajace doświadczenie . Oprocz koni, od wielu lat zajmuję sie hodowla psów ( chartów polskich) . Re: Witamy na naszym forum! - branka - 03-10-2009 Cześć wam ![]() Arcturus - gdzie trzymasz koniki? Bo widzę, że z Dolnego śląska jesteś jak ja. Re: Witamy na naszym forum! - Arcturus - 03-10-2009 Koniki mam u siebie ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Yasmine - 03-20-2009 Witam Arcturus! My się znamy z charciego forum ( grallinka) ![]() Re: Witamy na naszym forum! - faithe - 03-24-2009 Witam, chcialam sie przywitac jako nowa uzytkowniczka forum ![]() Oliwia, lat 23, od niedawna pod opieka merytoryczna i konsko-wiedzowa Julii Zdrojewskiej ![]() |