![]() |
Witamy na naszym forum! - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Witamy na naszym forum! (/showthread.php?tid=1) |
Re: Witamy na naszym forum! - Julia z Orla - 01-12-2009 A ja uwielbiam folbluty a mam araby ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Tulaa - 01-13-2009 serdecznie witamy ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Hagane - 02-20-2009 Witam ![]() ![]() Aż głupio się przyznawać, ale dopiero dziś trafiłam tutaj do Was, obejrzałam film i z miejsca postanowiłam się zarejestrować! Ja w świecie jeździeckim niemalże nie istnieję, własnych kopytnych nie posiadam, aktualnie nie mam ani możliwości finansowych i innych żeby móc jeździć systematycznie i w porządnej stajni, a nie mam zamiaru pogłębiać złych nawyków w pobliskich stajniach, a co porządne - to daleko albo zbyt drogo. Co mam - to blisko 10 lat różnych doświadczeń i fascynacji tymi wspaniałymi zwierzętami.. i marzenia ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 02-20-2009 Witamy serdecznie - a marzenia, zwłaszcza te końskie, zawsze się spełniają. ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Cejloniara - 02-20-2009 Tak, tak! Trzeba bardzo uważać, czego sobie życzysz, bo marzenia lubią się spełniać :-) Witaj :-) jak dla mnie istniejesz jak najbardziej :-) Re: Witamy na naszym forum! - Hagane - 02-20-2009 Głupio zabrzmiało z tym "nieistnieniem" ![]() ![]() Co do marzeń.. wiadomo, że końskie. W zasadzie niesprecyzowane - ale w marzeniach widzę własną spokojną stajenkę- przystań, z kilkoma prywatnymi koniskami i kilka wyratowanych.. zobaczymy co będzie w przyszłości Re: Witamy na naszym forum! - Monika Krupa - 02-21-2009 Witam ![]() To ja też pozwolę sobie na ujawnienie się -Monika Krupa rocznik 71, koniarz "praktycznie " początkujący , "naturalnie" zafascynowany. Urodziłam się z genem końskim po dziadku jak twierdzą rodzice. W czasach podstawówkowych zaczęłam jeździć w szkółce , trwało to krótko i skończyło się głównie ze względów rodzinno-finansowych. I kolejne 25 lat śniły mi się konie. Dwa lata temu u mojej córki ujawnił się gen , stałam i patrzyłam jak dziecko (lat 14 obecnie) po raz pierwszy wsiada na konia i serce się rwało , na koleją jazdę wsiadałyśmy razem i tak już zostało . Jakieś półtora roku temu po raz pierwszy wsiadłam na Bandamę , 16 letnią folblutkę ,drobną ,neurotyczną , podobno kiedyś świetnego skoczka . To była miłość od pierwszego ugryzienia ![]() Pozdrawiamy zimowo Monika i Bam Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 02-21-2009 Hej hej! Tu na forum frakcja Kraków pozostaje ciągle bardzo nikła - prawie wszyscy są znad morza ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Monika Krupa - 02-21-2009 Dołączyć do frakcji Krakowskiej będzie dla mnie prawdziwym zaszczytem ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 02-21-2009 No to będziemy pewnie po sąsiedzku - ja mam konie w Bodzanowie ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Monika Krupa - 02-21-2009 Bardzo się cieszę że że w okolicy będzie ktoś kogo będzie można zadręczać milionem pytań :twisted: Nas będzie można spotkać w Niegardowie. Re: Witamy na naszym forum! - Sylwia Polańska - 02-21-2009 Furla Dagmara Matuszak Witamy serdecznie - a marzenia, zwłaszcza te końskie, zawsze się spełniają. Dagmarko nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym w to wierzyć, bo mam bardzo wiele marzeń związanych z końmi... Całe życie o nich marze... i coś czuję, że te marzenia przeradzają się w mój sens życia... moje kontakty z końmi są bardzo nieregularne, ale nie wyobrażam sobie żeby nie było ich wcale ![]() Bardzo się cieszę, że istnieje to forum... jesteście wszyscy dla mnie wielką skarbnicą wiedzy ![]() POZDRAWIAM Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 02-21-2009 slide Bardzo się cieszę że że w okolicy będzie ktoś kogo będzie można zadręczać milionem pytań :twisted: Żebym to ja znała tyle odpowiedzi ![]() rudanio Dagmarko nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym w to wierzyć, bo mam bardzo wiele marzeń związanych z końmi... Spełniają się zawsze! Czasem z opóźnieniem, a czasem trochę inaczej niż się spodziewaliśmy... ale spełniają się niewątpliwie ![]() Re: Witamy na naszym forum! - Monika Krupa - 02-24-2009 To prawda marzenia końskie spełniają się w najbardziej nieoczekiwanym momencie ![]() Zniknęłam na chwilę bo musiałam bardzo poważnie przemyśleć swoje zachowanie :oops: Film oglądałam tyle razy że przesył tego nie wytrzymał i odcięło mnie od internetu ![]() Bam nie zasługuje na to co jej robię , koniec z wędzidłem i niech się dzieje co chce :evil: A tak poważnie jestem pod ogromnym wrażeniem , bardzo ważne dla mnie jest potwierdzenie że to co czułam gdzieś w środku to prawda, że ważniejszy jest szczęśliwy koń niż idealnie wykonane ćwiczenie. Bardzo dziękuję Panie Trenerze , bardzo dziękuję wszystkim Państwu :oops: Re: Witamy na naszym forum! - m.n. - 02-27-2009 Witam Wszystkich.Mam na imię Małgorzata.Miło jest czytać tak fachowe forum.Dziękuję za film. |