Koszulki i czapeczki - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Koszulki i czapeczki (/showthread.php?tid=892) |
Koszulki i czapeczki - Cejloniara - 03-07-2011 Kochani, zamarzyło mi się posiadanie koszulki i jakiejś fajnej czapeczki z daszkiem z logo stowarzyszenia lub naszego portalu hipologia.pl Konie chcą nas rozumieć. Co Wy na to? Może ktoś też chce mieć coś takiego? Dajmy się rozpoznać!! Może macie jakieś interesujące sugestie? Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 03-07-2011 ja jestem za tylko trzeba by znaleźć dobrą firmę, która zrobi do porządnie. tzn. kiedyś sobie zamówiłam koszulkę z naprasowanką, która zeszła po pierwszym praniu :/ można pomyśleć o koszulkach polo i zamiast naprasowanek zrobić naszywki, wtedy powinno być trwalsze. w zależności od wielkości, może być logo np. na rękawie lub na plecach między łopatkami Re: Koszulki i czapeczki - Cejloniara - 03-07-2011 Technicznymi sprawami nie mamy się co martwić, penwie Cezary będzie wiedział jaką firmę wybrać, itd. Tylko żebyśmy wiedzieli, że są chętni!! :-) Re: Koszulki i czapeczki - Marek Wiśniewski - 03-07-2011 Pomysł fajny. Kiedyś coś takiego robiliśmy na nieistniejącym już forum (mniejsza o nazwę). Żeby nikogo nie "żenić" z organizacją całego przedsięwzięcia- nie kolportowaliśmy gotowego wyrobu- tylko emblematy. W przypadku gotowca nigdy nie ma tak, żeby wszystkim dogodzić (fason, kolor, krój, rozmiarówka)- a w przypadku emblematu- każdy na własną rękę szukał wykonawcy. W każdym większym mieście można coś takiego zrobić. Można też się umówić z jednym, czy kilkoma wykonawcami na nadruk, czy haft na materiale powierzonym. Zrzutka na matrycę i po sprawie. Załączam próbkę- bluzę mam już 3 lata- i jak widać- trzyma się wszystko zupełnie przyzwoicie. Z góry przepraszam za dwuznaczną treść. Re: Koszulki i czapeczki - Dorota Hałaburda - 03-07-2011 Jestem ZA koszulkami, czapeczkami czy bluzami Dwuznaczna treść, Marku..... Re: Koszulki i czapeczki - Cejloniara - 03-07-2011 No właśnie mi się też tak wydaje, że fajnie jakby mogła być wersja "zrób to sam". Na forum też mamy firmę od tych rzeczy. Może się panterka odezwie? Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 03-07-2011 mogę jeszcze dodać do pomysłu naklejki na auto, lub folie magnetyczne, które wygladają jak naklejki, ale nie trzeba ich "naklejać" - same to robią - rozmiar jest ważny - różne są auta Re: Koszulki i czapeczki - tamirxo - 03-07-2011 Bardzo fajny pomysł. Napewno będę nosić Re: Koszulki i czapeczki - Marek Wiśniewski - 03-07-2011 Dorota Hałaburda (...) Ale działa! :wink: Tekst z założenia miał być dwuznaczny i zmuszać do zastanowienia. Reakcja jest- da się to zauważyć zwłaszcza na drodze (mam identyczną naklejkę na samochodzie). Działa jeszcze lepiej jak jeździ nim moja żona :lol: A tak wogóle też jestem za! Re: Koszulki i czapeczki - Karolina Jaskulska - 03-07-2011 Jestem jak najbardziej za ... koszulka polo mogłaby być bardzo fajna na treningi , do tego czapeczka, pełen lans hihihi Re: Koszulki i czapeczki - Iwona Gasparewicz - 03-07-2011 Tak Aga jestem Pomysł i mi się podoba. Jutro jak będe w pracy to mogę powstawiać na forum jakieś propozycje nadruków. Jezeli Was interesuje piszcie to podam więcej info. Re: Koszulki i czapeczki - Dorota Hałaburda - 03-07-2011 mmm... planowałam w kwietniu nakleic na mojego mesia 124 naklejeczkę konia - na klapie... no no..czekam na inne propozycje ..Marek... żona, auto i ta dwuznaczność...hehehe Re: Koszulki i czapeczki - Magda Pawlowicz - 03-07-2011 off top: My jeździmy beczką! Re: Koszulki i czapeczki - Dorota Hałaburda - 03-07-2011 Miałam brązową beczkę rocznik 82 Mój rocznik... hehe... Sprzedałam za 1300 zł....Rok temu kupiłam mesia 124 E- koloru jak to mawia koleżanka "ćwikłowego"- mi przypomina cierpką wisnię...rocznik 94.. Od wujaszka (miał go 10 lat) w super stanie- z gazem- za "śmieszne" pieniadze..Uwielbiam ten model Kocham mój wóz...i chcę nakleić jakaś superaśną naklejkę.......ot gadżeciara ze mnie..obym nie przesadziła z ilością tych dodatków Re: Koszulki i czapeczki - Ola Wewiórska - 03-07-2011 Oj, bardzo bardzo chciałabym taką czapeczkę czy koszulkę!!!!!! O czyms fajnym na autko nie wspomnę- sprzedałam starego Unoka, mam troszkę młodszego forda i jakoś trzeba go "oznakować" |