Hipologia

Pełna wersja: Walentynki?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Obyczaj zdecydowanie niepolski.Ale się zagnieździł i rozrasta.

Obchodzicie?
Ja obchodzę, gorzej mój mężczyzna, ale panowie chyba mniejszą wage przywiązują do tego typu "świąt".

Obchodzę głównie dlatego, że moja Mama ma tego dnia urodzinyWink
.................
No to udanych Walentynek życzę wszystkim, no i Swiętych Walentych Tongue
Dostałam! Walentynkę!
Coś w tym Taniu jest, bo kocha się nie "za" a "pomimo" :-)

My jakoś nie robimy fajerwerków na walentynki, ale okazja jest zawsze dobrym pretekstem na świąteczny i inny rodzinny obiad :-) Zabieram rodziców, chopa swojego i brata z jego dziouchą i jedziemy do Karczmy Warmińskiej na dzyndzałki :-)
hm ja Walentynki spędzę w stajni - "chop" na nartach - pozostał mi Darco ;-)
ja też w szopie Gaga spędzę Walentynki.

Kilkakrotnie powtarzałam mężowi, zeb mi żadnych lizaczków nie przynosił....bo on jak mi je wręcza to gada tak" a bo w pracy trzeba było dać to i tu wypada " !!!!!!!!!!!!!!!! Nie złości mnie to bo ja nawet nie pamiętam dokładnie kiedy są Walentynki i nikomu żadnych prezencików nie robię...chyba, że wirtualnie.

A więc wszystkim wielkie CMOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A do naszej stajni zajechała para, która chciała WYNAJĄĆ konie na romantyczny spacer do lasu :wink: Na szczęście u nas się koni nie wynajmuje, co najwyżej można pod opieką instruktora pojechać w teren, ale para chciała być sama 8)
Swoją drogą konie czują wiosnę, bo tereny ostatnio są mocno urozmaicane- brykają nawet te konie, po których spodziewałabym się nawet tańca na lodzie, ale w żadnym razie baranka Confusedhock: