Hipologia

Pełna wersja: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Ja chciałabym się dopisać do listy (z noclegiem).
Witajcie!

Co prawda wrzesień jeszcze daleko, ale myślę, że będę mogła wygospodarować ten weekend Wink Także też bardzo bym prosiła o dopisanie mnie do listy z noclegiem.

P.s. a jedzie ktoś może z okolic Warszawy Wink?
Niestety mnie nie będzie ...
Ale ekstra, potwierdzam swój udział. :lol: Jadę z Piły, więc jeśli jest ktoś z okolic - chętnie zabiorę.
Oj, szkoda, że nie mogę: już byłam w tym roku na wakacjach i fundusze oraz dni wolne zostały wykorzystane Sad Ale Racot to dobrze wybrane miejsce - byłam tam w 2011 r. i wspominam dobrze Smile Udanego zjazdu! Mam nadzieję, że są przewidziane jakieś relacje, zdjęcia, może filmiki...
A może Hermanów w Nowym Mieście nad Watrą. Polecam. Śliczny ośrodek, tanio, smacznie a właściciele bardzo gościnni.
Koniec września ew. październik to bardzo dobry moment, "złota polska jesień". W Racocie ostatni raz byłam w 1982r. (też na konferencji). Ale chętnie się z Madzią piszemy (chociaż jeśli w październiku będzie Jesienny Pokaz w Janowie, to może wystartujemy)
Drodzy forumowicze i goście !
Zapadła ostatecznie decyzja o zmianie lokalizacji . Z różnych względów konferencję przenosimy do Sierakowa . Termin pozostaje bez zmian . Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami na portal. Będzie ciekawie Smile Zapraszamy Smile
Ja byłabym bardzo chętna na konferencję. Czy można wpłacać pieniądze wraz kosztem noclegu?
Chciałabym załatwić za jednym zamachem już całość. Czy są przewidywane godziny konferencji?
Interesuje mnie godzina "startu" najbardziej. I czy termin nie ulegnie zmianie? Bo jeżeli ulegnie w tył
to ja nie dam rady więc dobrze by było gdyby data pozostała niezmienną.

Na SO Sieraków jest cena za nocleg 50zł, czy za noclegi "hurtem" przewidują jakieś zniżki?
konferencja mimo bogatego programu jest przystępna cenowo - już za 200 PLN pełen dostęp do wykładów, prezentacji i pokazów!
dodatkowo można zamówić częściowe lub pełne wyżywienie oraz noclegi w wyremontowanym pałacu SO Sieraków (właśnie hurtowo wykupujemy noclegi stąd cena tylko 50 złotych!).

szczegóły na portalu: http://hipologia.pl/news/show/id/625

zapraszamy serdecznie - dla członków PHB dodatkowa zniżka 10%
To wspaniale ,że już podane są dokładne dane odnośnie konferencji. Zaraz dzwonię ,wpłacam pieniążki aby zarezerwować sobie miejsce.
Sporadycznie można przeczytać mój wpis, ale często odwiedzam stronę i cieszę się, że niedługo wieeeeelu z nas pozna się osobiście.
A to w Sierakowie nie byłam. Planuję może za rok (powożenie...), więc tym chętniej przeczytam relacją i obejrzę zdjęcia.
Natomiast cóż to znaczy, że 50 zł dzięki grupowej rezerwacji? Sad Na stronie www Stada jest podana taka cena jako normalna. Zatem to nieprawda i indywidualnie jest tam drożej?

Pozdrowienia i udanej konferencji!
Ja bardzo chciałam być, ale niestety nie mogę. Zlatuje wieczorem do Polski 27.09 i mimo wszystko nie wypada mi następnego dnia uciec na weekend nie widząc rodziny. Nie było mnie prawie rok. I w sobotę 29.09 o 11.00 mam spotkanie w sprawie pracy, na które się
wybieram.

A szkoda;( miałam ochotę poznać grono koniarzy. Cry
witam Was, przypominam o tym, by w terminie zapłacić - tylko wpłatę uważamy za wiążącą rezerwację
bardzo cieszę się, że duża część ekipy z letnich warsztatów się spotka ponownie w tym wspaniałym miejscu - pozdrawiam!
a część, która wtedy nie dotarła będzie mogła nadrobić zaległości Wink)
Stron: 1 2 3 4 5 6