Witam!!!!
Super , szykujmy się na spotkanie. Miejsce - w okolicy geograficznego środka naszego kraju, aby osoby z krańców Polski miały w miarę przybliżoną odległość do przebycia.
Fajnie byłoby się pojawić na zjeździe. Osobiście popieram termin wczesno-jesienny, ewentualnie koniec sierpnia.
Jestem za.
Jeśli tylko będę mógł to się pojawię.
Termin dostosuję do reszty. Myślę, że wczesna jesień jest bardzo fajnym pomysłem.
Ja tez bardzo chętnie przybędę, jeśli tylko będę w tym czasie na kontynencie europejskim
Cudnie
Już się zapisałam. Popieram pomysł na Poznań!!
Jakoś mi się tak z Trenerem kojarzy
Październik wspaniały miesiąc!! Ja i moja konia jest z października zapraszam więc na nasze urodziny na mazury
Witam.Ja choc kiepski ze mnie forumowicz na takie spotkanie tez bym sie chetnie wybral konic sierpnia dla mnie dobry termin a miejsce hmm dostosuje sie do wiekszosci pozdrawiam :|
Wspaniały pomysł!! ja proponuję okolice Wrocławia
Mysle, ze zdecydowanie trzeba wybrac jakies miejsce polozone centralnie
tak zeby na przyklad ktos znad morza nie musial jechac przez cala Polske do Krakowa, mimo ze jest tam pieknie
Ja oczywiście Poznań polecam i popieram, a jeśli się uda to mogę wesprzeć spotkanie domowymi ciastami
Marta Suchocka napisał(a):Ja oczywiście Poznań polecam i popieram, a jeśli się uda to mogę wesprzeć spotkanie domowymi ciastami
Ciasta zdecydowanie przesądzają
przebijam ciasto i kawa
Nad zjazdem pracujemy
Mogę na dziś zdradzić, że zjazd połączony będzie z ciekawymi wykładami i pokazami
Rezerwujcie sobie datę 29.09.2012
Wygląda na to, że organizacja spocznie na Zarządzie PHB
Damy radę
Też chętnie przybęde :mrgreen:
i myślę że Poznań to dobry pomysł
29.09 to jest tydzień po Mistrzostwach polski PLWiR....
Obawiam się, że będziemy w proszku jeszcze....