Gdzie są wszyscy ?
Gdzie są wszyscy ?
Hej, fajne forum tu kiedyś było ... Ostatnio jak widzę po blogu Spahisa przyszedł czas na blog Jacka Mroza - obaj piszecie świetnie
, ale co się stało z forum ???? Gdzie tematy, dyskusje, gdzie są ludzie ??? Nie ma o czym rozmawiać ?

Więc trzeba i poddanych fantazyję wiedzieć, pierwej konia zrozumieć niźli na nim siedzieć.
Hr. Marian Czapski "Historia powszechna konia" (1874)
Hr. Marian Czapski "Historia powszechna konia" (1874)
- Bartosz Marchwica
Re: Gdzie są wszyscy ?
Chyba wszyscy nad tym ubolewają... i nikt już tu nie zagląda.
Szkoda wielka, bowiem sporo można się było dowiedzieć i zwyczajnie pogadać o końskich czy innych tematach.
To może postaramy się ożywić to wyludnione wirtualne miejsce?
Szkoda wielka, bowiem sporo można się było dowiedzieć i zwyczajnie pogadać o końskich czy innych tematach.
To może postaramy się ożywić to wyludnione wirtualne miejsce?
Im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
- Wojciech Mickunas
- Administrator
- Kontakt:
Witam . Forum rzeczywiście zamarło bo ludzie przenieśli się na facebooka
Było by świetnie gdyby znaleźli się tacy, którzy zechcieliby forum przywrócić do życia
Było tu mnóstwo ciekawych dyskusji i ciekawych tematów . Forum znane było z tego że było merytoryczne i całkowicie pozbawione wszechobecnego chamstwa .
Może więc warto je ożywić . Wygląda na to że pierwszym ożywicielem forum będzie Kuba spahis
Może ktoś jeszcze jest chętny ? Zapraszam 

Było tu mnóstwo ciekawych dyskusji i ciekawych tematów . Forum znane było z tego że było merytoryczne i całkowicie pozbawione wszechobecnego chamstwa .

Może więc warto je ożywić . Wygląda na to że pierwszym ożywicielem forum będzie Kuba spahis

Nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie, zamiast próbować zapanować nad kilkudziesięcioma dekagramami końskiego mózgu, koncentrują się wyłącznie na tym, żeby okiełznać 500kg jego mięsni!
- Ania Czerwik
Ja siedzę cicho i podczytuje... i ciągle czekam na cdn orki.. bo jest fascynująca.. i tak wchodze i sprawdzam.. i ciągle cisza...
od czasu do czasu wchodze i szukam inspiracji... bo jako że chwilowo jestem uziemiona i pozostaje mi praca z ziemi... to podczytuje sobie.. ale fakt.. jakoś tu pusto i umarło...
od czasu do czasu wchodze i szukam inspiracji... bo jako że chwilowo jestem uziemiona i pozostaje mi praca z ziemi... to podczytuje sobie.. ale fakt.. jakoś tu pusto i umarło...

"Każdy koń jest inny i patrzy na te same sprawy w różny sposób. Abyśmy mogli odnieść sukces z końmi, musimy spróbować spojrzeć na rzeczy z ich punktu widzenia, a potem odpowiednio starać się z nimi pracować"
- Piotr Sabiniarz
wt lis 04, 2014 10:54 am - to data mojego ostatniego logowania
, ale przyznam się szczerze o Forum myślałem często. Dla mnie Forum to miejsce niepowtarzalne, natomiast na Facebooka zaglądam z coraz większą niechęcią ( nachalność/obrzydliwość reklam, których nie chcę oglądać, przypadkowi ludzie, ich opinie oderwane od,...wszystkiego co mi bliskie, jacyś hakerzy włamujący się na konta itd. szkoda mówić)
Wartością Forum jest jego niepowtarzalność - niepowtarzalność wypływająca z ludzi i koni, którzy się tu spotykają.
Pozdrawiam

Wartością Forum jest jego niepowtarzalność - niepowtarzalność wypływająca z ludzi i koni, którzy się tu spotykają.
Pozdrawiam